Winkelwagen

Aluminium- en kunststofbewerking


X-ECT is gespecialiseerd in ontwikkeling, ontwerp en productie van aluminium en kunststof producten, meest voor audiotoepassingen. Dit doen we met dezelfde bevlogenheid als we voor andere audioproducten hebben; het is een voorrecht om zoveel passie te kunnen samenvoegen in één product.

Producten die wij maken zijn:
Aluminium producten worden geborsteld en geanodiseerd in blauw, zwart, rood of blank. Voor ons anodiseerwerk werken wij samen met een partner met een productkwaliteit die past bij onze hoge eisen.

Daarnaast maken we speakers op specificatie. Hiervoor hebben we hoogwaardige houtbewerkingsapparaten. Hiermee kunnen we ook kleine meubels maken.

Uit polycarbonaat plaat en staf maken wij producten zoals frontplaten, speakerterminals, ondersteunings- en ontkoppelcomponenten, draaiknoppen, lichtvensters et cetera.

Voor deze producten hebben wij een klein machinepark tot onze beschikking:
Met dit machinepark kunnen wij de kwaliteit van onze producten goed in de hand houden. Alle machines zijn goed toegerust voor onderdelen met afmetingen zoals gangbaar voor audiotoepassingen. 

Daarnaast hebben we een 3D-printer tot onze beschikking. Daarmee kunnen wij driedimensionale objecten printen uit kunststof. Vrijwel iedere denkbare vorm is mogelijk. In combinatie met aluminium zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!