Producten
Winkelwagen

Onze filosofie


X-ECT is een klein bedrijf waarin intensief samen wordt gewerkt met enthousiaste mensen. We delen daarbij de passie voor wat ons bezighoudt. Een onderneming is een prima vertrekpunt hiervoor.
In de eerste plaats zijn we gedreven door onze passie voor audioapparaten, de zoektocht naar steeds betere geluidsweergavesystemen voor in de huiskamer. Doen, luisteren, doen, luisteren en ondernemen. Vorm volgt functie, functie volgt vorm. Dat is onze filosofie.

Met steeds ons gezamenlijke kennis- en ervaringsniveau ontwikkelen we denkrichtingen en producten. Nu na circa zes jaar zijn de contouren duidelijk. We ontwikkelen ons in metaal- en kunststofbewerking gericht op de audiofiele markt. Door vrijwel alles zelf te doen kunnen we een kwaliteitsniveau bereiken dat passend is bij onze ambities.
Juist door het ambachtelijk werken hebben we een manier gevonden om onze passie en creativiteit te materialiseren. Daar worden we blij van en met ons onze klanten. 

Het productaanbod in de webwinkel breidt zich langzaam uit. Ook daar gaan we alleen in zee met partijen die onze passie voor audio delen. Dat geeft prettige relaties en veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Stap voor stap gaan we door op basis van onze eerdere ervaringen.

Voor wat de toekomst aangaat: het allerbelangrijkste blijven heldere communicatie, dienstverlening en goede relaties. De markt is tamelijk lastig op dit moment, maar aandacht voor elkaar is van alle tijden.

"Voorspellen is lastig, zeker als het om de toekomst gaat...."
citaat